DÜNYA MARKASI DİLAN POLAT FETHİYE'DE AÇILDI

Dünyaca ünlü güzellik ve estetik uzmanı Dilan Polat, Türkiye'de 104. şube olarak Fethiye şubesini açtı. Dilan Polat Fethiye Şubesi, Patlangıç Mah. Baha Şıkman Cad. No:170 No:4'de hizmete başladı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Dilan Polat Estetik Güzellik Merkezi Fethiye şubesi hizmete girdi. Dünyaca ünlü güzellik ve estetik uzmanı Dilan Polat, Türkiye'de 104. olarak Fethiye şubesini açtı. Dilan Polat Fethiye şubesi, Patlangıç Mah. Baha Şıkman Cad. No:170 No:4’de hizmete başladı. Fethiye’ye 104. şubeyi açan Dilan Polat Fethiye’ye  hizmet vereceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Fethiye Dilan Polat güzellik merkezinde lazer epilasyon, cilt bakımı,  kalıcı makyaj uygulamaları ve kadının güzelliğini ortaya çıkaracak tüm işlem mevcut.

GÜLZADE HANIM, “DİLAN POLAT GÜÇLÜ, KALİTELİ VE KENDİNİ İSPATLAMIŞ BİR MARKA”
Dilan Polat markasının kendisini ispatlamış bir marka olduğunu belirten Dilan Polat İşletmecisi Gülizade Hanım, “Merhabalar,20 yıldır ticaretle uğraşan işletmeciyim. Son 1 yıldır, Dilan Hanımla tanıştıktan sonra,  ticaretimiz, hayatımız, yaşam tarzımı her şeyimiz değişti. Böyle kurumsal bir firmanın Fethiye’de çok eksiğini gördük. Dilan Hanım’ın yapmış olduğu başarı, vermiş olduğu başarı, vermiş olduğu başarı, sonuç memnuniyeti Fethiye’de büyük bir eksiklik olduğunu keşfettiğimiz zaman, burada da olması gerektiğini düşündük. Dilan Hanımla birlikte bu yolda devam etmeye karar verdik. Fethiye’mize de güzel bir hizmet vermek için açılışımızı yaptık ve Fethiye halkının bütün ihtiyaçlarını karşılamak için buradayız. İşletmemiz 18 işlem odalı, lazer epilasyon, bölgesel incelme, cilt bakımları, çatlak tedavisi, sıkılaşma, ödem attırma, selilüt tedavileri, protez tırnak, kalıcı makyaj gibi gibi hizmetler vermeye geldik.  Hiçbir başarı tesadüf değildir, ya da yalnız ilerlenmez. Güzel bir ekiple yola çıktık. Erzurum, Amasya şubemizde olsun. Deneyimli, eğitim almış ve bu işi başarıyla yapabileceğine inandığımız kişiler ekibimizi oluşturuyor. Böyle bir ekiple yola devam etmek istiyorum ve böyle bir ekiple olduğum içinde mutluyum. Dilan Polat güçlü, kaliteli ve kendini ispatlamış bir marka. İşlemlerde doğruluk ve güvenilirlik ararlarsa tek adres, Dilan Polat” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN