DEVA AİLESİ ÇİFTLİK PAZARINDA

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay ve diğer ilçe başkanlarının katılımıyla çiftlik pazarı ziyareti gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay ve ilçe başkanları Fethiye’de bir araya geldi. Fethiye’de buluşan başkanlar Perşembe günleri kurulan çiftlik pazarını ziyaret etti. Mavi yelekler ile pazarcı esnafını ziyaret eden ekip ekonomi hakkında istişarede bulundu.

“MİLLETİN DERDİNİ DİNLEMEK VE YARDIMCI OLMAK İÇİN GELDİK”
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, “Bugün milletin derdini dinlemek ve yardımcı olmak için geldik. Burada Fethiye İlçe Başkanımız, Seydikemer İlçe Başkanımız, Dalaman İlçe Başkanımız, Milas İlçe Başkanımız ve il yönetimimizle birlikte buradaydık. Sayın Ali Babacan’ın selamını ilettik. Malumunuz, insanlar kan ağlıyor. Pazar malum, pahalılık o biçim. Tabi ki bu dertlerin de bir devası var. İnşallah güzel şeylerle halkımıza da Deva olmaya geliyoruz. Kendilerinden dertlerini dinliyoruz, insanların sorunlarını dinliyoruz. Biz zaten 22 tane eylem planımızla neyi ne yapacağımızı ortaya koymuş durumdayız. İnşallah iktidara geldiğimizde neyi nasıl yapacağımızı adım adım süreçlendirerek ortaya koyuyoruz. İnşallah çok az kaldı. İnşallah iktidardayız ve az kaldı, bu milleti de refaha kavuşturacağız” dedi.

“7/24 HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”
Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç ise, “Öncelikle İl Başkanıma, İlçe Başkanıma, arkadaşlarıma, yönetimime, kendi teşkilatıma ve herkese; bana, bizlere eşlik ettikleri için teşekkür ediyorum. Dertlerin Deva’sı olmak için yola çıktık. Ev, Pazar, esnaf ziyaretlerini, okul ziyaretlerini, hastane ziyaretlerini sürekli yapıyoruz ama bizim için gerçek halk pazarda olduğu için pazarı tercih ediyoruz. Ben sadece şunu söylüyorum; kazanan Fethiye olsun, oylar Deva olsun. Biz 7/24 halkımızın hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN