'DEPREM ANI ÇOK KÖTÜYDÜ'

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki deprem 10 ilimizi vurdu. Meydana gelen depremden en çok etkilenen illerden birisi de Hatay oldu. Bugün itibariyle Hatay'dan Fethiye'ye gelen bir depremzede SED Medya muhabiri Volkan Yengel'in sorularını yanıtladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki deprem 10 ilimizi vurdu. Feci depremin 6. gününde Hatay’da hissedilen depremden kızı ve torunlarıyla yara almadan kurtulan depremzede, 11 Şubat Cumartesi günü itibariyle Fethiye’ye geldi. Orman İşletme Müdürlüğü’nde ise o acı anları anlattı.
“DEPREM ANI ÇOK KÖTÜYDÜ”
Hatay’dan gelen depremzede, “Depremzedeler olarak Fethiye’ye geldik. Deprem anı çok kötüydü, çok şiddetliydi. 2 dakika 10 saniye sürdü, çok zaiyat verdik. Evlerimize sığamadığımız için yakınlarımızın yanlarına gelmek zorunda kaldık. Fethiye’de bizi çok sıcak karşıladılar. Herkse çok teşekkür ederim. Antalya’ya indik, Antalya da çok misafirpervermiş, bizi konaklama yerlerine davet ettiler. Biz Fethiye’ye geleceğimiz için kalmadık. Yardım olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz. O kendilerinin bileceği iş. Biz kaydımızı yaptık, bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN