Çıralı, 'Fuarlar Ekonomimiz Adına çok Önemli'

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Çamköy Kapalı Pazar Yeri'nde bu yıl 12'cisi düzenlenen Fethiye Tarım Fuarı Agritech etkinliğinde yerini aldı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fuar kapsamında coğrafi işaretli ürünlerin tanıtımının yapıldığını kaydeden FTSO Başkanı Osman Çıralı, zeytinyağı ve tarhananın da coğrafi işaretli olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bu tür etkinliklerin bölge ekonomisi adına çok önemli olduğunu ifade eden Oda Başkanı Çıralı, Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi projesinde de önemli bir aşama kaydedildiğini söyledi. 

FTSO Başkanı Osman Çıralı yaptığı açıklamada, “Tarım fuarı Fethiye’de her yıl düzenleniyor. Coğrafi işaretli ürünlerimiz ile oda olarak etkinlikte yer alıyoruz. Ekonomimiz açısından bu tür organizasyonlar büyük önem taşıyor. İçinde bulunduğumuz süreçte zeytinyağı ve tarhana ile ilgili çalışmalarımız var. İnşallah bu ürünlerimiz için de coğrafi işaret alacağız. Alabalık, bal ve madencilik alanında da tanıtım faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi hayvancılık adına bölgemize önemli bir katma değer sağlayacak. Bu projemiz de hızlı bir şekilde ilerliyor. Sayın Valimizin katkıları ile de önemli aşamalar kaydettik. Fuarın hayırlı olmasını diliyorum ve katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN