BODRUM BELEDİYESİ'NİN YARDIM ARACINI DURDURUP MUĞLA VALİLİĞİ AFİŞİ ASTIRDILAR

Muğla Valiliği yetkilileri, Bodrum Belediyesi'nin depremzedelere gönderdiği TIR'ın önüne zorla 'Muğla Valiliği' yazılı afiş astı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Geçen ay resmi Twitter hesabından AKP mitingleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüntülerini şarkıcı Kıraç’ın ‘Endamın yeter’ şarkısı eşliğinde paylaşan Muğla Valiliği’nden bir skandal daha…
Bodrum Belediyesi; oda, dernek, kurum ve kuruluşlar tarafından oluşturulan Afet Yardım Toplama Merkezi'nde toplanmasının ardından bölgeye gönderileceği sırada Muğla Valiliği’nden gelen bir talimatla kolilerdeki Bodrum Belediyesi yazıları ve logoları ile kamyon ve TIR'ların önündeki Bodrum Belediyesi yazılı logo ve bayrakların kaldırılmasının istendiği ve araçların yola çıkarılmadığı belirtildi. Yardım çalışmalarını yöneten Bodrum Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri olaya sert tepki gösterdi. İBB Meclisi CHP üyelerinden Nadir Ataman da sosyal medyadan verdiği tepkide “Muğla Valiliği, Bodrum Belediyesi'nin deprem bölgesine hareket eden yardım aracının yazısının üstünü kapatıp, Muğla Valiliği olarak değiştirmiştir. Asıl amaç yardımı ulaştırmak yazan isim önemli olmamalı!” dedi. Muğla Valiliği personeli CHP'li Bodrum Belediyesi’nin yola çıkan yardım TIR’larının önünü kesti. Görevliler aracın önünde yazan “Bodrum Belediyesi Deprem ve Yardım Aracı” yazılı pankartın önüne zorla “Muğla Valiliği” yazılı afişi astı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN