BAŞKAN OTGÖZ'DEN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN OTGÖZ: '2023 VİZYONUNU SEYDİKEMER'İMİZDE DE YAŞATACAĞIZ'

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında 2023 Türkiye Yüzyılı vurgusu yaparak; “Yeni yılda 2023 vizyonunu ilçemizde de hissettirecek projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 2023 yılının dünyaya, Türkiye’ye ve Seydikemer’e huzur ve sağlık getirmesini dileyen Başkan Yakup Otgöz, Seydikemer için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. 
Başkan Otgöz mesajında şu ifadeleri kullandı: “2014 yılından bu yana vatandaşlarımızın verdiği destekle Seydikemer’imizi kalkındırmaya devam ediyoruz. Tarım, turizm ve kültür kenti olan ilçemize kazandırdığımız eserlerle Seydikemer’i örnek bir ilçe konumuna getirdik. 65 mahallemize eşit hizmet anlayışı ile tüm ekiplerimizle gece gündüz hizmet götürdük, götürmeye devam edeceğiz. Geride bıraktığımız 2022 yılında ilçemizin 50 yıllık hayali olan Patara Köprüsü’nde çalışmalar başladı. İnşallah 2023 yılı içerisinde tamamlanacak vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. Seydikemer’in ekonomisine ivme katacak olan Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Yine ilçemize ve bölgemize sağlık alanındaki en önemli yatırım olan 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bunların yanında ilçemizin kırsal ve merkez mahallelerinde asfalt ve kilitli parke çalışmaları gerçekleştirdik. 2022 yılında 90 kilometre sathi kaplama asfalt, 200 bin metrekare de kilitli parke çalışmalarına imza attık. 
Saygıdeğer Seydikemerliler yeni yılda da huzur kenti Seydikemer’imizde çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızla bir ve beraber hareket ederek Seydikemer’imizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayacak çalışmaları yapmak önceliğimiz olacak. 2023 vizyonunu ilçemizde de hissettirecek projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 Türkiye Yüzyılının Seydikemer’imize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN