BAŞKAN OTGÖZ'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, 'Koşulsuz sevginin, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın ve sonsuz merhametin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Gününü kutluyorum' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Başkan Otgöz; “Bir milletin, toplumun temel taşını aile, ailenin ana unsurunu ise anne oluşturmaktadır. Milletimizin tarihine baktığımızda, en zor zamanlarda annelerimiz fedakarlıkları sayesinde adeta kahramanlaşmıştır. Bizlerde bu fedakarlık ve sonsuz sevginin evlatları olarak üzerimize düşenin en iyisini yapmalıyız, onlara ‘of’ bile demeden her zaman yanlarında olmalıyız. Dinimizde de anne babaya hürmet ve saygı ayetlerle anlatılmış, sık sık anne babaya dua ve şükür etmemiz istenmiştir. Öyle ki Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifiyle anne sevgisi dünyadaki en kutsal sevgi olduğu anlatılmıştır. Bizi bizden iyi tanıyan, ‘duası yeter’ dediğimiz annelerimizin her zaman kıymetini bilmeliyiz. Onlara layık birer evlat olmak için çabalamalıyız. 
Tüm bu duygu ve düşüncelerle sonsuz sevgi ve sabrını büyük bir cömertlikle sunan annelerimizin, anne adaylarının ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN