BAŞKAN OTGÖZ'DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında kabul edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Başkan Otgöz şu ifadeleri kullandı:
“Engelli bireylere yönelik toplumsal farkındalığın artırılmasında, yaşam standartlarının iyileştirilmesinde, engelli hak ve sorumluluklarının hatırlanmasında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü oldukça önemli bir gündür. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hareket eden ve insanı “Yaratılmışların en şereflisi” olarak gören bir medeniyet anlayışından geliyoruz. Seydikemer Belediyesi olarak dün olduğu gibi yarın da her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacağız. Huzur kenti ilçemizde engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 
Engelli olmak doğuştan gelen bir durum olabileceği gibi, sonradan yaşanabilecek bir kaza, afet veya hastalıklarla da meydana gelebilir. Empati duygumuzu yüksek tutmalı, herkes birer engelli adayı olduğunu asla unutmamalıdır. Asıl engel zihinlerde ve kalplerde yaşanır. Aramızdaki sevgiye engel koymamalı, sevginin iyileştirici gücünden faydalanmalıyız. Bugün Millet olarak engelli vatandaşlarımızın uluslararası başarılarıyla göğsümüz kabarıyor, onların başarılarıyla gururlanıyoruz. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, vefakar ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN