Başkan Akdenizli, belediye personeliyle iftar yaptı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, belediye birimlerinde görev yapan personeli ve ailelerini iftar sofrasında ağırladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Başkan Akdenizli; “İnşallah sizlerle hep birlikte bu şehre hizmet etmeye, büyümeye devam edeceğiz” dedi.
Tufanlar Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

Personelin masasına giderek tek tek personelin elini sıkan Başkan Akdenizli, tüm çalışanlarının Ramazan ayını tebrik etti. Başkan Akdenizli: “salonlara sığmıyoruz”
Ramazan ayında birlik, beraberlik ve paylaşmanın en üst düzeyde yaşandığına vurgu yapan Başkan Akdenizli, personeliyle Ramazan ayının bereketini hep beraber iftar sofrasında paylaştıklarını dile getirdi. Başkan Akdenizli; “Güzel ilçemiz Seydikemer’imizde 9 yıldır o kadar güzel işler yapmışız ki salonlara sığmıyoruz. İnşallah sizlerle hep birlikte bu şehre hizmet etmeye, büyümeye devam edeceğiz. Şehrimizi hep birlikte öncelikle Muğla’mızda, devamında ülkemizde önemli bir pozisyona getireceğiz” diye konuştu.

Başkan Akdenizli; “14 Mayıs Pazar günü ülkemizde genel seçimler yapılacaktır. Bu genel seçimlerde hepinizden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için destek vermenizi ve bugün burada olan herkesin üzerinde emeği olduğunu düşündüğümüz Yakup Ağabeyimizi, Yakup Başkanımıza destek vermenizi istiyorum. İnşallah Ankara’ya, meclise Muğla Milletvekili olarak göndereceğiz. Aynı zamanda Cumhur İttifakımızın Milletvekili Adaylarını da destekleyerek Ankara’ya meclise göndereceğiz. Ben önümüzdeki Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.
İftar programı Başkan Akdenizli'nin personeliyle fotoğraf çekinmesinin ardından sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN