Asfalt çalışmaları devam ediyor

Bodrum Belediyesi, yaz sezonu öncesi yarımada genelinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde üst yapı çalışmalarını gerçekleştiriyor

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Bodrum Yarımadası’nın birçok noktasında, belirlenen plan doğrultusunda başlatılan altyapı çalışmaları, farklı mahallelerde devam ederken Bodrum Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Aydem, MUSKİ ve Türk Telekom’un altyapı çalışmalarını tamamladığı Konacık Mahallesi Kavaklı Sarnıç Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Kanuni Sultan Süleyman Caddesinde ise asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre toplamda 4 km uzunluğunda alanda yapılan çalışmalarda şu ana kadar 8 bin 800 ton asfalt serim işlemi gerçekleştirildi.
Dirmil Mahallesi Hebil Caddesi üzerinde de ekipler çalışmalar gerçekleştiriyor. Bölgede, Aydem ekiplerinin çalışmalarını tamamlandığı 600 metrelik alanda asfaltlama çalışmaları tamamlanırken 1 km’lik alanda ise lokal asfaltlama çalışması yapıldı. Caddenin geri kala kısmında Aydem ekiplerinin çalışması biter bitmez belediye ekipleri üstyapı çalışmalarına geçecek.
Yetkililer, gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarında eski asfaltın kazınarak alındığını sonrasında asfalt serim işleminin yapıldığını ve böylece daha uzun ömürlü sağlam bir yol elde edildiğini belirtti.
          
Altyapı çalışmalarının tamamlandığı ve Bodrum Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan mahallelerde asfalt serim çalışmaları sürdürülecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN