AK Parti kapı kapı gezip, halkı bilgilendirdi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından kapı kapı gezilip, ekonomik gelişmeler ve bu konuda atılan adımlar tek tek anlatıldı, 2023 hedefleri paylaşıldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda İl Başkanı Kadem Mete; “Hazırlanan broşürlerimizi esnafımıza, mahallelerimize, evlerimize kapı kapı dağıtacağız. İnsanlarımızı bilinçlendireceğiz. İnsanlar inanır, güvenirse sadece 1 milyar doların neler yapabildiğini gördük. Bizim muhatabımız kendi vatandaşımız. Bizim doğruları söylemediğimiz yerde elalemin yalanları 40 tur atıyor” ifadelerini kullanmıştı. AK Parti İlçe Teşkilatı harekete geçti ve halkı bilinçlendirmek amacıyla kapı kapı gezdi, hazırlanan broşürleri dağıttı. “Yatırım, İstihdam, Üretim, İhracat, Büyüme” başlığıyla yer alan broşürde ekonomik gelişmeler ve bu konuda atılan adımlar halkla paylaşıldı.
AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk yayınladığı mesajında tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, “Tüm teşkilatımızla hemşehrilerimizi 25-26 Aralık tarihinde  ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Ekonomik gelişmeler ve atılan adımlar halkında bilgiler verdik. Ülkemizin 2023 hedeflerini bir kez daha vatandaşlarımızla paylaştık. Teşkilat mensuplarımızı güler yüzle misafir eden, kucaklayan ve atılan adımları memnuniyetle takdirlerini ileten tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN