ADAY İZCİ KAMPI BAŞLADI

8-9 Ekim 2022 tarihleri olmak üzere Karaot Plajı'nda Aday İzci Kampı başladı. Kamp sonunda genç izciler fular takıp yemin ederek izci olmak için ilk adımı atacaklar.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Aday İzci Kampı, 8 Ekim Cumartesi günü itibariyle başladı. Karaot Plajı’nda düzenlenen etkinlik 2 gün boyunca çeşitli aktivitelerle devam edecek. Programa 24 izci, 6 lider ve 20 veli katılırken Kamp sonunda genç izciler fular takıp yemin ederek izci olmak için ilk adımı atacaklar.

BİR SENEDEN BERİ ÇALIŞIYORUZ
Etkinlik hakkında konuşan Ayhan Gültaş,’’ Anadolu İzcilik Federasyonu liderlerindenim. Arkada gördüğünüz çocuklarımız aday izciler. Bir seneden beri çalışıyoruz. Bugün ilk kampımızı yapacağız. Sonrasında yemin edip fular takacaklar ve gerçek izci olacaklar’’ ifadelerini kullandı.

FULAR TAKIP YEMİN EDECEKLER
Ertuğrul Uğur ise,’’ Bende Anadolu İzcilik Federasyonu üyesiyim. Aynı zamanda Fethiye’de kurulu olan FEYAP derneğinin yönetim kurulu başkan yardımcısıyım. FETAV ile ortak proje olarak Fethiye genelinde bir izcilik başlattık. Federasyonumuzun bünyesinde. Bu izciler eğitimlerini tamamlayarak doğa da bir gece kalma eğitimi için çadır kurmaya geldik. Bu eğitimin sonunda da fular takıp yemin edecekler. Böylece ömür boyu izci olacaklar’’ dedi.

DOĞADA YAŞAM ÜZERİNE İLK DERSLERİNİ ALDILAR
Konuşmasına devam eden Uğur,’’ Buraya sabah yerleştik. Doğada yaşam üzerine ilk derslerini aldılar. Bundan sonra ki derslerimiz yine doğayla ilgili. Gece kamp ateşi yakıp etkinlikler yapacağız. Sonrasında ormanda bir gece yürüyüşü yağacağız. Sonrasında yatarak bir gece doğada kalma etkinliğini tamamlamış olacaklar’’ ifadelerini kullandı.

ÇOK GÜZEL VE BAŞARILI BİR PROGRAM OLMUŞ
Öğrenci velisi Ahmet Bıçakçı,’’ Buraya oğlum, kızım ve eşimle geldim. Çok güzel ve başarılı bir program olmuş. Etkinlik ve hocalar çok iyi. İlk defa katılıyorum. Etkinlik beklentimin üstünde. Herkese tavsiye ediyorum’’ şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN